ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πρόσφατες μελέτες  δείχνουν ότι  τροφές που αυξανουν απότομα τη γλυκόζη του αίματος έχουν επιβαρυντικό ρόλο. Αυτό γιατί ο οργανισμός αναγκάζεται να εκκρίνει μεγάλες ποσοτητες ινσουλίνης.

Η υπερινσουλιναιμία κάνει την ακμή πιο φλεγμονώδη, δηλαδή προκαλεί περισσότερα και πιο έντονα σπυριά. Αυτές είναι τροφές πολύ επεξεργασμένες που περιέχουν ζάχαρη και πολλά trans λιπαρά. Επίσης αγελαδινά γαλακτοκομικά προιόντα , ειδικά τα light φαίνεται ότι επιβαρύνουν την ακμή. Βοηθήστε το δέρμα σας έχοντας μια ισοροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει φρούτα και λαχανικά, λίγο κρέας και αρκετό ψάρι (ειδικα μικρα ψαράκια όπως γαυρους κα σαρδέλες).

Share onShare on Facebook
Facebook