Η ΙΑΤΡΟΣ,
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ
ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Παναγιώτα Ρήγα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Το 1986 εισήχθη με εξετάσεις στην Ιατρική Αθηνών εξασφαλίζοντας υποτροφία από το ίδρυμα « Ι. Λάτση». Μετά τη λήψη του πτυχίου της Ιατρικής εξειδικεύθηκε στην Παθολογία στο Νοσοκομείο ΜεταξάΗ ιατρός Παναγιώτα Ρήγα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Το 1986 εισήχθη με εξετάσεις στην Ιατρική Αθηνών εξασφαλίζοντας υποτροφία από το ίδρυμα « Ι. Λάτση». Μετά τη λήψη του πτυχίου της Ιατρικής και αφού υπηρέτησε θητεία υπαίθρου στον Υγειονομικό Σταθμό Διακοπτού, εξειδικεύθηκε στην Παθολογία στο Νοσοκομείο Μεταξά.

Για την ειδικότητα της Δερματολογίας επέλεξε να διορισθεί στο πλέον εξειδικευμένο δερματολογικό κέντρο στην Ελλάδα, το Νοσοκομείο « Ανδρέας Συγγρός» όπου και παρέμεινε από το 1996 έως και το 2000 ως ειδικευόμενη δερματολόγος. Από το 2000 έως το 2002 συνέχισε την εκπαίδευσή της στο ίδιο Νοσοκομείο κάνοντας μετεκπαίδευση στο ειδικό τμήμα Δερματοχειρουργικής. Παράλληλα, ως επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Κλινικής ασχολήθηκε με σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, και ειδικότερα με ασθενείς που έπασχαν από HPV λοιμώξεις πάνω στις οποίες ξεκίνησε και τη διδακτορική της διατριβή. Τέλος, για ένα έτος υπηρέτησε εθελοντικά στη Μονάδα ασθενών με AIDS.

 

Η Παναγιώτα Ρήγα έχει εξειδικευτεί σε σημαντικούς τομείς της αισθητικής δερματολογίας όπως είναι η μεσοθεραπεία (ειδική εκπαίδευση στη Γαλλία ), στις δερματολογικές εφαρμογές laser, τα ενέσιμα εμφυτεύματα και το botox.

(συμμετοχή κάθε χρόνο σε κλειστά προγράμματα εκπαίδευσης στις νέες τεχνικές)

Η Ιατρός έχει κληθεί στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Συγγρού προκειμένου να συμμετάσχει στην εκπαίδευση των νέων ειδικευομένων και λαμβάνει μέρος ως ομιλήτρια και εκπαιδεύτρια σε πολλά συνέδρια. Επίσης έχει συνεργαστεί  με πολλές εταιρείες ως εκπαιδεύτρια ιατρός και με εταιρείες καλλυντικών στην ανάπτυξη νέων προιόντων.

Η Παναγιώτα Ρήγα έχει επίσης εξειδικευθεί στο Πανεπιστήμιο του Graz στην Αυστρία στον τομέα της δερματοσκόπησης, μίας τεχνικής που αποσκοπεί στην ακριβέστερη διάγνωση των δερματολογικών παθήσεων και στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

 

Στο ιατρείο της διαθέτει ένα από τα πιο αξιόπιστα συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης σπίλων (Molemax II).

 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 16 ετών έχει δραστηριοποιηθεί στον ιδιωτικό τομέα με βάση το άρτια εξοπλισμένο ιδιωτικό ιατρείο της και με σκοπό την προσφορά υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών.

Share onShare on Facebook
Facebook