Genetic test

TELOTEST

Γενετικό τεστ για την εκτίμηση της βιολογικής ηλικίας και για το εξατομικευμένο πλάνο αντιγήρανσης.

Πρόκειται για είναι ένα γενετικό τεστ τελευταίας τεχνολογίας μικροσυστοιχιών DNA για την εκτίμηση της βιολογικής ηλικίας ενός ασθενούς μέσω της αξιολόγησης του μέσου τελομερικού μήκους του συγκρινόμενο με το μήκος άλλων γνωστών περιοχών του γονιδιώματος του. Αναλόγως του μήκους που ανιχνεύεται στα τελομερή, το τεστ προτείνει μία λίστα με τις πιο αποτελεσματικές δραστικές ουσίες και εξατομικευμένες θεραπείες με αντιγηραντική δράση για να σταματήσει η μείωση των τελομερών με σκοπό τη μείωση του ρυθμού γήρανσης.

Με βάσει τα γενετικά τεστ μπορούμε να σχεδιάσουμε μια μοναδική, προσωποποιημένη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση με συμπληρώματα διατροφής, τοπικά δραστικά σκευάσματα και θεραπείες στο ιατρείο.

Επίσης μας δίνονται συμβουλές για τη διατροφή (ποια τρόφιμα μας ωφελούν και ποια όχι) και για τον τρόπο σωματικής άσκησης που μας ταιριάζει. Γιατί το να διατηρήσουμε τη νεανικότητα και την υγεία μας είναι τρόπος ζωής.

TRICHOTEST

The personalized solution for alopecia.

Hair loss (alopecia) is a progressive condition that has different forms and causes. The most common hair loss type, known as androgenetic alopecia, is hereditary. If left untreated, hair loss usually progresses over time.

  • TrichoTest™ analyzes 13 genes and 48 genetic variations related to alopecia.
  • Genetic test based on state-of-the-art DNA micro array technology.
  • A patented algorithm provides a personalized treatment solution from 175 million therapeutic alternatives.
  • Genetic analysis reproducible of 99.9%.

Θεραπείες για μαλλιά

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ειδικά τριχοτονωτικά μείγματα που περιέχουν βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, πεπτίδια και μινοξιδίλη χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την ποιότητα και την πυκνότητα των μαλλιών.

Συνήθως χρησιμοποιούμε dermapen για να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Το θεραπευτικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει 8 συνεδρίες, μία ανά 15 ημέρες και επανάληψη μετά από 6 μήνες, αν χρειαστεί.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΑΙΜΟΠETΑΛΙΑ

H νέα αυτή μέθοδος αρχικά εφαρμόστηκε στην τραυματιολογία για την επούλωση εγκαυμάτων: χρησιμοποιήθηκαν ορός και αιμοπετάλια των ίδιων των ασθενών ώστε να αναγεννηθούν οι ιστοί και να επουλωθούν τα τραύματα. Μετά από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, και με το ίδιο σκεπτικό, η μέθοδος αυτή χρησιμοποιήθηκε στην αντιγήρανση και στις θεραπείες αναζωογόνησης των μαλλιών.

Πλάσμα και αιμοπετάλια από το ίδιο το άτομο χρησιμοποιούνται για να αναγεννηθεί και να γίνει πιο λειτουργικός ο θύλακας της τρίχας στα προβλήματα τριχόπτωσης.

Πρόκειται για μια μέθοδο απλή όπου αρχικά γίνεται μια αιμοληψία στο ιατρείο, το αίμα φυγοκεντρείται εκείνη την ώρα μπροστά στον ασθενή και η αυτόλογη μεσοθεραπεία που προκύπτει (δηλαδή το πλάσμα που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια) χρησιμοποιείται άμεσα.

Επιπλέον, είναι μια μέθοδος χωρίς παρενέργειες και απόλυτα ασφαλής, αφού χρησιμοποιούμε μόνο το αίμα του ίδιου του ατόμου (αυτόλογο δηλαδή υλικό) και καμία χημική εξωγενή ουσία. Με τη βοήθεια τοπικής αναισθησίας και με πολύ λεπτή βελόνα εγχύονται πλάσμα και ενεργοποιημενα αιμοπετάλια στο δέρμα, τα οποία κινητοποιούν το φυσιολογικό μηχανισμό ανανέωσης του, βελτιώνουν την αγγείωση της ρίζας της τρίχας, διεγείρουν αυξητικούς παράγοντες ενίσχυσης των τριχών.

Το θεραπευτικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει 3 συνεδρίες, μία ανά μήνα και επανάληψη σε 6 μήνες.

LOW LEVEL LASER THERAPY

Μια καινοτόμα θεραπεία όπου χρησιμοποιείται κόκκινο φως από εξειδικευμένη ιατρική συσκευή φωτοδυναμικής θεραπείας (OMNILUX).

Ανώδυνη, ασφαλής και πολύ αποτελεσματική θεραπεία. Σταματά γρήγορα την τριχόπτωση , ενεργοποιεί τα τριχοθυλάκια και δυναμώνει τα μαλλιά.

Απαιτούνται 20 λεπτά μια φορά ανα εβδομάδα για 6-8 εβδομάδες.

Arrange an appointment