Γενετικά τεστ

TELOTEST

Γενετικό τεστ για την εκτίμηση της βιολογικής ηλικίας και για το εξατομικευμένο πλάνο αντιγήρανσης

Πρόκειται για ένα γενετικό τεστ τελευταίας τεχνολογίας, μικροσυστοιχιών DNA, για την εκτίμηση της βιολογικής ηλικίας ενός ασθενούς, μέσω της αξιολόγησης του μέσου τελομερικού μήκους του, συγκρινόμενο με το μήκος άλλων γνωστών περιοχών του γονιδιώματός του. Αναλόγως του μήκους που ανιχνεύεται στα τελομερή, το τεστ προτείνει μία λίστα με τις πιο αποτελεσματικές δραστικές ουσίες και εξατομικευμένες θεραπείες με αντιγηραντική δράση, για να σταματήσει η μείωση των τελομερών, με σκοπό τη μείωση του ρυθμού γήρανσης.

Με βάση τα γενετικά τεστ, μπορούμε να σχεδιάσουμε μια μοναδική, προσωποποιημένη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση με συμπληρώματα διατροφής, τοπικά δραστικά σκευάσματα και θεραπείες στο ιατρείο.

Επίσης μας δίνονται συμβουλές για τη διατροφή (ποια τρόφιμα μας ωφελούν και ποια όχι) και για τον τρόπο σωματικής άσκησης που μας ταιριάζει. Γιατί, το να διατηρήσουμε τη νεανικότητα και την υγεία μας, είναι τρόπος ζωής.

TRICHOTEST

Γενετικό τεστ για την εξατομικευμένη διάγνωση και αντιμετώπιση των αλωπεκιών.

Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του μοναδικό γονιδίωμα (DNA).

Οι αλωπεκίες, πολύ συχνά, οφείλονται στην κληρονομικότητα, στο DNA που έχει ο καθένας μας. Εξωτερικοί όμως παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο και μπορεί να επιταχύνουν την εμφάνιση της αλωπεκίας και να επιδεινώσουν την πορεία της.

Τα γενετικά τεστ ελέγχουν , βάσει του προσωπικού μας DNA, την προδιάθεσή μας για κάποιο είδος αλωπεκίας. Στο συγκεκριμένο τεστ, αναλύονται 13 γονίδια και 48 γενετικές παραλλαγές που σχετίζονται με την αλωπεκία.

Επίσης ελέγχουν την ανταπόκρισή μας στις διάφορες θεραπείες, αν είναι δηλαδή αποτελεσματικές ή όχι.

Με βάση τα γενετικά τεστ, μπορούμε να σχεδιάσουμε μια μοναδική, προσωποποιημένη και ολοκληρωμένη θεραπεία με συμπληρώματα διατροφής και τοπικά δραστικά σκευάσματα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ανώδυνη και γίνεται στο ιατρείο. Συλλέγουμε με ένα βαμβακοφόρο στυλεό, λίγο σάλιο από το στόμα.