Γενετικά τεστ

TELOTEST

Γενετικό τεστ για την εκτίμηση της βιολογικής ηλικίας και για το εξατομικευμένο πλάνο αντιγήρανσης.

Πρόκειται για είναι ένα γενετικό τεστ τελευταίας τεχνολογίας μικροσυστοιχιών DNA για την εκτίμηση της βιολογικής ηλικίας ενός ασθενούς μέσω της αξιολόγησης του μέσου τελομερικού μήκους του συγκρινόμενο με το μήκος άλλων γνωστών περιοχών του γονιδιώματος του. Αναλόγως του μήκους που ανιχνεύεται στα τελομερή, το τεστ προτείνει μία λίστα με τις πιο αποτελεσματικές δραστικές ουσίες και εξατομικευμένες θεραπείες με αντιγηραντική δράση για να σταματήσει η μείωση των τελομερών με σκοπό τη μείωση του ρυθμού γήρανσης.

Με βάσει τα γενετικά τεστ μπορούμε να σχεδιάσουμε μια μοναδική, προσωποποιημένη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση με συμπληρώματα διατροφής, τοπικά δραστικά σκευάσματα και θεραπείες στο ιατρείο.

Επίσης μας δίνονται συμβουλές για τη διατροφή (ποια τρόφιμα μας ωφελούν και ποια όχι) και για τον τρόπο σωματικής άσκησης που μας ταιριάζει. Γιατί το να διατηρήσουμε τη νεανικότητα και την υγεία μας είναι τρόπος ζωής.

TRICHOTEST

Γενετικό τεστ για την εξατομικευμένη διάγνωση και αντιμετώπιση των αλωπεκιών.

Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του μοναδικό γονιδίωμα (DNA).

Οι αλωπεκίες πολύ συχνά οφείλονται στην κληρονομικότητα, στο DNA που έχει ο καθένας μας. Εξωτερικοί όμως παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο και μπορεί να επιταχύνουν την εμφάνιση της αλωπεκίας και να επιδεινώσουν την πορεία της.

Τα γενετικά τεστ ελέγχουν , βασει του προσωπικού μας DNA, την προδιάθεσή μας για κάποιο είδος αλωπεκίας. Στο συγκεκριμένο τεστ αναλύονται 13 γονίδια και 48 γενετικές παραλλαγές που συσχετίζονται με την αλωπεκία.

Επίσης την ανταπόκρισή μας στις διάφορες θεραπείες, αν είναι δηλαδή αποτελεσματικές ή όχι.

Με βάσει τα γενετικά τεστ μπορούμε να σχεδιάσουμε μια μοναδική, προσωποποιημένη και ολοκληρωμένη θεραπεία με συμπληρώματα διατροφής και τοπικά δραστικά σκευάσματα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ανώδυνη και γίνεται στο ιατρείο. Συλλέγουμε με ένα βαμβακοφόρο στυλεό λιγο σάλιο από το στόμα.

Θεραπείες για μαλλιά

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ειδικά τριχοτονωτικά μείγματα που περιέχουν βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, πεπτίδια και μινοξιδίλη χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την ποιότητα και την πυκνότητα των μαλλιών.

Συνήθως χρησιμοποιούμε dermapen για να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Το θεραπευτικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει 8 συνεδρίες, μία ανά 15 ημέρες και επανάληψη μετά από 6 μήνες, αν χρειαστεί.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΑΙΜΟΠETΑΛΙΑ

H νέα αυτή μέθοδος αρχικά εφαρμόστηκε στην τραυματιολογία για την επούλωση εγκαυμάτων: χρησιμοποιήθηκαν ορός και αιμοπετάλια των ίδιων των ασθενών ώστε να αναγεννηθούν οι ιστοί και να επουλωθούν τα τραύματα. Μετά από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, και με το ίδιο σκεπτικό, η μέθοδος αυτή χρησιμοποιήθηκε στην αντιγήρανση και στις θεραπείες αναζωογόνησης των μαλλιών.

Πλάσμα και αιμοπετάλια από το ίδιο το άτομο χρησιμοποιούνται για να αναγεννηθεί και να γίνει πιο λειτουργικός ο θύλακας της τρίχας στα προβλήματα τριχόπτωσης.

Πρόκειται για μια μέθοδο απλή όπου αρχικά γίνεται μια αιμοληψία στο ιατρείο, το αίμα φυγοκεντρείται εκείνη την ώρα μπροστά στον ασθενή και η αυτόλογη μεσοθεραπεία που προκύπτει (δηλαδή το πλάσμα που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια) χρησιμοποιείται άμεσα.

Επιπλέον, είναι μια μέθοδος χωρίς παρενέργειες και απόλυτα ασφαλής, αφού χρησιμοποιούμε μόνο το αίμα του ίδιου του ατόμου (αυτόλογο δηλαδή υλικό) και καμία χημική εξωγενή ουσία. Με τη βοήθεια τοπικής αναισθησίας και με πολύ λεπτή βελόνα εγχύονται πλάσμα και ενεργοποιημενα αιμοπετάλια στο δέρμα, τα οποία κινητοποιούν το φυσιολογικό μηχανισμό ανανέωσης του, βελτιώνουν την αγγείωση της ρίζας της τρίχας, διεγείρουν αυξητικούς παράγοντες ενίσχυσης των τριχών.

Το θεραπευτικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει 3 συνεδρίες, μία ανά μήνα και επανάληψη σε 6 μήνες.

LOW LEVEL LASER THERAPY

Μια καινοτόμα θεραπεία όπου χρησιμοποιείται κόκκινο φως από εξειδικευμένη ιατρική συσκευή φωτοδυναμικής θεραπείας (OMNILUX).

Ανώδυνη, ασφαλής και πολύ αποτελεσματική θεραπεία. Σταματά γρήγορα την τριχόπτωση , ενεργοποιεί τα τριχοθυλάκια και δυναμώνει τα μαλλιά.

Απαιτούνται 20 λεπτά μια φορά ανα εβδομάδα για 6-8 εβδομάδες.

Κλείστε το ραντεβού σας