Κλινική

Δερματολόγου Παναγιώτας Ρήγα

Η Παναγιώτα Ρήγα έχει εξειδικευτεί σε σημαντικούς τομείς της αισθητικής δερματολογίας όπως είναι η μεσοθεραπεία (ειδική εκπαίδευση στη Γαλλία ), στις δερματολογικές εφαρμογές laser, τα εμφυτεύματα και την βοτουλινική τοξίνη. Σε κάποιους από τους τομείς αυτούς έχει κληθεί στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Συγγρού προκειμένου να συμμετάσχει στην εκπαίδευση των νέων ειδικευομένων.

Η Παναγιώτα Ρήγα έχει επίσης εξειδικευθεί στο Πανεπιστήμιο του Graz στην Αυστρία στον τομέα της δερματοσκόπησης, μίας τεχνικής που αποσκοπεί στην ακριβέστερη διάγνωση των δερματολογικών παθήσεων και στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

Στην κλινική της διαθέτει ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης σπίλων (Molemax HD).

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών έχει δραστηριοποιηθεί στον ιδιωτικό τομέα με βάση την άρτια εξοπλισμένη ιδιωτική κλινική της και με σκοπό την προσφορά υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών.

Σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο, με την πεποίθηση ότι κάθε θεραπεία είναι εξατομικευμένη, με εντιμότητα, συνέπεια και σεβασμό στη μοναδικότητα του ασθενή πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Πιστεύω ότι το να βελτιώνουμε το δέρμα μας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μια ανάγκη που καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας.