Θεραπείες για μαλλιά

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ειδικά τριχοτονωτικά μείγματα που περιέχουν βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, πεπτίδια και μινοξιδίλη χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την ποιότητα και την πυκνότητα των μαλλιών.

Συνήθως χρησιμοποιούμε dermapen για να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Το θεραπευτικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει 8 συνεδρίες, μία ανά 15 ημέρες και επανάληψη μετά από 6 μήνες, αν χρειαστεί.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΑΙΜΟΠETΑΛΙΑ

H νέα αυτή μέθοδος, αρχικά, εφαρμόστηκε στην τραυματιολογία για την επούλωση εγκαυμάτων: χρησιμοποιήθηκαν ορός και αιμοπετάλια των ίδιων των ασθενών, ώστε να αναγεννηθούν οι ιστοί και να επουλωθούν τα τραύματα. Μετά από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, και με το ίδιο σκεπτικό, η μέθοδος αυτή χρησιμοποιήθηκε στην αντιγήρανση και στις θεραπείες αναζωογόνησης των μαλλιών.

Πλάσμα και αιμοπετάλια από το ίδιο το άτομο, χρησιμοποιούνται για να αναγεννηθεί και να γίνει πιο λειτουργικός ο θύλακας της τρίχας και να αντιμετωπιστούν προβλήματα τριχόπτωσης.

Πρόκειται για μια μέθοδο απλή, όπου αρχικά γίνεται μια αιμοληψία στο ιατρείο, το αίμα φυγοκεντρείται εκείνη την ώρα, μπροστά στον ασθενή και η αυτόλογη μεσοθεραπεία που προκύπτει (δηλαδή το πλάσμα που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια) χρησιμοποιείται άμεσα.

Επιπλέον, είναι μια μέθοδος χωρίς παρενέργειες και απόλυτα ασφαλής, αφού χρησιμοποιούμε μόνο το αίμα του ίδιου του ατόμου (αυτόλογο δηλαδή υλικό) και καμία χημική εξωγενή ουσία. Με τη βοήθεια τοπικής αναισθησίας και με πολύ λεπτή βελόνα εγχύονται πλάσμα και ενεργοποιημένα αιμοπετάλια στο δέρμα, τα οποία κινητοποιούν το φυσιολογικό μηχανισμό ανανέωσής του, βελτιώνουν την αγγείωση της ρίζας της τρίχας, διεγείρουν αυξητικούς παράγοντες ενίσχυσης των τριχών.

Το θεραπευτικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει 3 συνεδρίες, μία ανά μήνα και επανάληψη σε 6 μήνες.

LOW LEVEL LASER THERAPY

Μια καινοτόμα θεραπεία, όπου χρησιμοποιείται κόκκινο φως από εξειδικευμένη ιατρική συσκευή φωτοδυναμικής θεραπείας (OMNILUX).

Ανώδυνη, ασφαλής και πολύ αποτελεσματική θεραπεία. Σταματά γρήγορα την τριχόπτωση , ενεργοποιεί τα τριχοθυλάκια και δυναμώνει τα μαλλιά.

Απαιτούνται 20 λεπτά, μια φορά ανά εβδομάδα, για 6-8 εβδομάδες.