Οξυγονοθεραπεία

Το Geneo είναι η απόλυτη συσκευή θεραπείας προσώπου για την επίτευξη ενός νέου, φρέσκου και λαμπερού δέρματος. Είναι η μόνη συσκευή παγκοσμίως που συνδυάζει 3 τεχνολογίες (Oxygeneo, Tripollar RF και Ultrasound), σε μια μοναδική πλατφόρμα θεραπείας προσώπου που λειτουργεί, τόσο επιδερμικά, όσο και ενδοδερμικά.

Το μοναδικό πρωτόκολλο θεραπείας, που προσφέρει το Geneo, βασίζεται στην καινοτόμο κάψουλα OxyPod, η οποία συνδυάζει τα ευεργετικά ενεργά συστατικά μαζί με τα απολεπιστικά και οξυγονωτικά στοιχεία. Χρησιμοποιώντας το OxyPod ο χρήστης με μία μόνο κίνηση, προετοιμάζει το δέρμα για θεραπεία, ενώ εγχέει και τα ενεργά συστατικά, διασφαλίζοντας έτσι ένα σίγουρο και εξαιρετικά αποδοτικό αποτέλεσμα.

Υιοθετώντας τεχνολογίες καθιερωμένες στην ιατρική αισθητική, το Geneo προσφέρει αποτελεσματικές θεραπείες προσώπου, ενθαρρύνοντας τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης του δέρματος. Η ισχύς της φυσικής οξυγόνωσης που επιτυγχάνεται με το OxyGeneo, συμπληρώνεται από την αντιγηραντική επίδραση της τεχνολογίας Tripollar RF, ενώ ενισχύεται περαιτέρω με την τεχνολογία υπερήχων (Ultrasound), προσφέροντας άμεσα, ορατά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Οι θεραπείες Geneo είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, καθιστώντας το ως ιδανική λύση για στοχευμένη θεραπεία συγκεκριμένων δερματικών αναγκών και για συντήρηση και ενίσχυση της βελτίωσης του δέρματος, μετά από άλλες θεραπείες.